Kontakta oss

Kontakta oss

Kontakta Ågerup Revision så hjälper vi Er med rätt förutsättningar för kloka affärsbeslut och en ökad trovärdighet för Ert företag

Ågerup Revision har två viktiga övergripande mål för våra klienter, det första målet är att skapa mer effektiv tid. Tid för att kunna fokusera på det viktiga i den egna verksamheten. Det andra övergripande målet är att skapa trygghet. Trygghet i de finansiella siffrorna, man ska kunna lita på det som presenteras i de finansiella rapporterna och klienten ska känna sig trygg i att lagar och regler har följts. Inga oväntade överraskningar runt hörnet med andra ord.

Hur detta går till i praktiken är förstås lika olika som företagens verksamhet. Vi arbetar med allt från aktiebolag, ekonomiska föreningar, bostadsrättsföreningar, stiftelser och handelsbolag till enskilda firmor.

 

Välkommen att kontakta oss här för mer information

Erik Ågerup, auktoriserad revisor

Erik Ågerup är din första kontakt. Han är civilekonom från Uppsala Universitet och auktoriserad revisor vilket innebär att hans arbete står under tillsyn av revisorsnämnden och branschorganisationen FAR. Erik har en bred och mångårig erfarenhet från revision och rådgivning såväl som en bakgrund inom bank och marknad.